>

Συνεργαζόμενες Εταιρείες

Η PPsecurity έχει συνάψει συνεργασίες με τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο της ασφάλειας, των αυτοματισμών και των δορυφορικών με στόχο την καλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτησή σας!
Image
Η Cisco Systems, Inc. είναι μια πολυεθνική εταιρεία με βάση το Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, η οποία σχεδιάζει και εμπορεύεται ηλεκτρονικά προϊόντα, συσκευές δικτύωσης υπολογιστών, και προϊόντα και υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών.
Image
Η Sigma Security δηµιουργήθηκε το 1977 και σήµερα είναι µία από τις µεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των συστηµάτων ασφαλείας στην Ελλάδα. Πιστοποιηµένη µε ISO 9001 : 2008, επενδύει σε νέες τεχνολογίες και εξειδικεύεται στην έρευνα, τον σχεδιασµό και την παραγωγή συστηµάτων ασφαλείας υψηλής τεχνολογίας, αξιοποιώντας την πολύχρονη εµπειρία της και το έµψυχο δυναµικό που διαθέτει.
Image
Η Ubiquiti Networks είναι μια αμερικανική εταιρεία τεχνολογίας που ξεκίνησε το 2005. Με έδρα τη Νέα Υόρκη, , η Ubiquiti κατασκευάζει προϊόντα ασύρματης επικοινωνίας δεδομένων για επιχειρηματικούς και ασύρματους παρόχους ευρυζωνικών υπηρεσιών με κύριο άξονα τις υποεξυπηρετούμενες και αναδυόμενες αγορές.
Image

H IKUSI ιδρύθηκε το 1958 και για παραπάνω από πενήντα πέντε χρόνια παραμένει ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής συχνότητας.
Δίνει μεγάλη βαρύτητα στην ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών και επενδύει σημαντικά κεφάλαια στην έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων νέας γενιάς καλύπτοντας όλους τους τομείς της τεχνολογίας επικοινωνιών.

Image
Η Inim είναι μία εταιρεία από την Ιταλία που αναπτύσσει σύγχρονα συστήματα ανέσεως, ανίχνευσης πυρκαγιάς, οικιακού αυτοματισμού και φωτισμού έκτακτης ανάγκης. Ολοκληρωμένα συστήματα του νεώτερου σχεδιασμού που προστατεύουν και ελέγχουν αυτόματα οικιστικά, εμπορικά και θεσμικά κτίρια. Η Inim είναι μία εταιρεία που καινοτομεί για να απλοποιήσει τη ζωή του εγκαταστάτη και του τελικού χρήστη μέσω συσκευών που είναι τόσο εύκολο να εγκατασταθούν και να χρησιμοποιηθούν.
Image
Η Hikvision είναι ο κορυφαίος προμηθευτής πρωτοποριακών προϊόντων και λύσεων ασφάλειας. Η Hikvision προωθεί τις βασικές τεχνολογίες της κωδικοποίησης ήχου και εικόνας, της επεξεργασίας εικόνων βίντεο και της αποθήκευσης δεδομένων, καθώς και τεχνολογιών προβολής όπως cloud computing, μεγάλα δεδομένα και βαθιά μάθηση.
Image

Η εταιρεία EOS Vision παράγει ίσως τις πιο ποιοτικές και αξιόπιστες κάμερες κλειστών κυκλωμάτων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Image

H Paradox δραστηριοποιείται στα συστήματα ασφαλείας, συστημάτων ελέγχου πρόσβασης (access control), κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης και συστημάτων πυρανίχνευσης.

Image
Η MikroTik είναι Λετονική εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 1996 για την ανάπτυξη δρομολογητών και ασύρματων συστημάτων ISP. Η MikroTik παρέχει υλικό και λογισμικό για σύνδεση στο Internet στις περισσότερες χώρες του κόσμου.

 

PPSecurity

Η Εταιρεία PPSecurity λειτουργεί πάντα με γνώμονα την ασφάλειά σας και την ποιότητα της ζωής σας

©2019 PPsecurity.gr. All Rights Reserved. Designed By webthink.gr

Search